داستان های ۵۵ کلمه ای

دستور پخت مربای نویسندگی

یک مغز کوچک بر می دارم. آن را با طرح ها و شخصیت ها پر میکنم، ادویه اضافه میکنم، کمی نمک، ایده ها را اضافه میکنم

و آن را روی اجاق می گذارم تا خوب جوش بزند. وقتی آماده شد، آن را از قالب بیرون می آورم می برم آماده میکنم و به اندازه دلخواه در می آورم

دوستان، من پیشنهاد می کنم این اثر لذت بخش و ظریف را با چاشنی صرف کنید

"کانی سودات"

این رو از کتاب " داستان های 55 کلمه ای " نوشتم از انتشارات کاروان

اگرچه همه داستان های این مجموعه جالب نیست اما داستانهای بامزه ای میشه در اون پیدا کرد

نکته انحرافی: نشنیده بودم در مربا از نمک و ادویه استفاده کنند!!