دستور پخت مربای نویسندگی
یک مغز کوچک بر می دارم. آن را با طرح ها و شخصیت ها پر میکنم، ادویه اضافه میکنم، کمی نمک، ایده ها را اضافه میکنم
و آن را روی اجاق می گذارم تا خوب جوش بزند. وقتی آماده شد، آن را از قالب بیرون می آورم می برم آماده میکنم و به اندازه دلخواه در می آورم
دوستان، من پیشنهاد می کنم این اثر لذت بخش و ظریف را با چاشنی صرف کنید
"کانی سودات"
این رو از کتاب " داستان های 55 کلمه ای " نوشتم از انتشارات کاروان
اگرچه همه داستان های این مجموعه جالب نیست اما داستانهای بامزه ای میشه در اون پیدا کرد
نکته انحرافی: نشنیده بودم در مربا از نمک و ادویه استفاده کنند!!