دستور پخت مربای نویسندگی
یک مغز کوچک بر می دارم. آن را با طرح ها و شخصیت ها پر میکنم، ادویه اضافه میکنم، کمی نمک، ایده ها را اضافه میکنم
و آن را روی اجاق می گذارم تا خوب جوش بزند. وقتی آماده شد، آن را از قالب بیرون می آورم می برم آماده میکنم و به اندازه دلخواه در می آورم
دوستان، من پیشنهاد می کنم این اثر لذت بخش و ظریف را با چاشنی صرف کنید
"کانی سودات"
این رو از کتاب " داستان های 55 کلمه ای " نوشتم از انتشارات کاروان
اگرچه همه داستان های این مجموعه جالب نیست اما داستانهای بامزه ای میشه در اون پیدا کرد
نکته انحرافی: نشنیده بودم در مربا از نمک و ادویه استفاده کنند!!
سلام
من اولم نه؟؟؟؟؟؟؟؟
خوبه
میگم این نکته انحرافی خیلی بامزه بود
بابای
سلام
جدیدا ادویه و نمک میریزن D:
سلام
وبلاگ حرفهای ناتمام با نوشته ای از دکتر علی شریعتی به نام «قدر ، شب تقدیر انسان نو» به روز شد.
چشم انتظار همچون همیشه....
التماس دعا.
سلام
جالب بود
قبل از اینکه نکته انحرافیتو بخونم منم به همین فکر کردم
میگما شاید اصل موضوع همین نکته انحرافیه باشه
یارو اشتباه کرده باید می گفت سس نویسندگی یا مثلا سس سالاد یا پیتزای نوسندگی شایدم مترجمش مربا خیلی دوست داشته.
سلام عزیزم ..نماز روزه هات قبول
سلام خاطره جون
خداییش منم نشنیدم تو مربا ادویه و اینا بریزن ...
من آپم
منتظر حضورت هستم
موفق باشى
سلام خسته نباشین مرسی که بهم سر زدین مرسی....
سلام :)
طاعات و عباداتتون قبول باشه.
مربا نمک و ادویه؟! امان از این ۵۵ کلمه! چه کارها که نمی کنه.
سلام
وبلاگ زیبایی داری راستی ضرر نمی کنید اگر به وبلاگ من هم سری بزنید!!
قبول باشه
در شبهای قدر به یاد ما هم بودی یا نه؟
منکه تو نجف وقتی داشیم روی پشت بام حرم حضرت علی (ع) عکاسی میکردم به یاد همه دوستان بودم.
به من هم سر بزن.
http://www.picnews.blogfa.com/
سلام مهربون ،داستان بامزه ای بود .سبز باشی.
سلام
نماز روزه تون قبول
منو از دعای خیر فراموش نکنین
///داستان بامزه ای بوداما یه خورده شور شده بود